Як забезпечити ефективну роботу відділів продажів у поточних реаліях

У цьому відео ви почуєте розмову про те, як забезпечити ефективну роботу відділів продажів у поточних реаліях разом з компанією BRAVE consult та їхнім експертом Анною Сисаєвою, яка є бізнес-консультантом з побудови відділів та систем продажів, а також засновницею BRAVE consult.


Ми обговорюємо теми, які є дуже актуальними для підприємців та керівників в умовах нестабільності та складної ситуації на ринку. Ви дізнаєтеся про тенденції на ринку продажів, про те, як управляти відділом продажів, щоб він працював ефективно, та про обов'язкові етапи для системної роботи відділу продажів. Також ви дізнаєтеся про те, як використовувати штучний інтелект для покращення роботи відділів продажів.

За допомогою цього відео ви зможете отримати цінні поради та рекомендації від експерта, яка допоможе вам підняти ваш бізнес на новий рівень. Канал BRAVE consult для власників бізнесу та ТОП-менеджерів: про продажі, найм та адаптацію, побудову та управління відділом продажів https://t.me/brave_business1 YouTube BRAVE consult:    / @braveconsult   Сайт BRAVE consult: https://brave-consult.com.ua/ Соц мережі BRAVE consult https://www.facebook.com/ https://www.instagram.com/anna_sysaieva/ Ведучій Ліпчевський Андрій, бізнес аналітик, займаюсь розробкою бізнес планів А також мій корисний телеграм канал для бізнес-планування https://t.me/bizplan24 Мій YouTube    / @bizplanukraine   #бізнесконсультант #продажі #управліннявідділомпродажів #штучнийінтелект #braveconsult

Комментарии

Популярные сообщения